Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Okružno javno tužilaštvo u
Doboju

Potvrđena optužnica za napad na maloljetnika

13.11.2018.

             Sudija za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Doboju, dana 07.11.2018. godine potvrdio je optužnicu Okružnog javnog tužilaštva u Doboju od 10.10.2018. godine protiv L.Y.(1980), sa boravištem u Doboju, zbog krivičnog djela tjelesna povreda učinjenog na štetu maloljetnog lica uzrasta 12 godina iz Doboja.

            U optužnici je nadležnom sudu predloženo da se prema optuženom produži trajanja mjera zabrane koje su izrečene rješenjem tog suda od 13.09.2018. godine (napuštanje boravišta, privremeno oduzimanje putne isprave-pasoša i zabrana putovanja) i to do pravosnažnosti presude, s obzirom da se radi o stranom državljaninu, koji bi odlaskom u inostranstvo mogao osujetiti uspješno vođenje krivičnog postupka.

            Optuženi se tereti da je dana 10.09.2018. godine oko 18,30 časova ispred trgovačke radnje u ul. Kralja Aleksandra u Doboju, upotrebom sile i snage tjelesno povrijedio maloljetno lice uzrasta 12 godina, kojom prilikom je oštećeni zadobio laku tjelesnu povredu u vidu nagnječine desnog sljepoočnog predjela glave i desnog lakta i oguljotine kože lice, vrata i oba lakta.


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Srpskom

Povratak na vrh